Troværdig kommunikation, PR og salg inkluderer alle 3 sider.
Torsdag 26. Nov. 2020 • Uge 48

Debat

Markedsføring i en politisk korrekt tid

Markedsføring i en politisk korrekt tid

Af Ambjørn Happy13. januar 2020.

Superherskere har lige siden Farao elsket en god slave. De arbejder fint i hold, i teams, grupper. Bygger pyramider, graver kanaler, marcherer med blafrende faner, rejser skyskraberne helt op til himlens vom. De er nemme at styre, bare man får pillet unoderne af dem. En typisk fejl ved en slave det er, at han tror han er et individ formet af historien, slægten, familien, opvæksten. Et individ med helt særlige karaktertræk, moral, seksualitet, intelligens, stamina. En personlighed.


© Fotografen.dk

Man kan tage mine negerboller og eskimois, men lad mig beholde min jydekrog.

Personlighed er ikke godt, når man er i slavebranchen. Personlighed kommer så nemt på tværs og gør det svært at styre sine slaver. Holde gelederne. Holde takten. Bare det at få dem i nogenlunde samme størrelse, det kan være et bøvl. Derfor er det en livsopgave for enhver solkonge at medvirke til at nedbryde individualismen hos slaverne. Nedbryde respekten for køn, race, kultur, tro og personlighed. Det er et hårdt arbejde, fordi slaver bralrer op om at de har ytringsfrihed, religionsfrihed og menneskerettigheder. De er genstridige, det er de.

I vores tid forsøger kejserne at fjerne individualiteten ved at udrydde sigøjnerkjoler, race, negerboller, nationalitet, sømandslakrids, danskersmart, eskimois, køn, kannibaler, kunst, amagerhylder, franske kartofler, fastelavnskostumer, sørøver med klap for øjet, hekse med vorte på næsen. Og det gør mig ked af det. Jeg har altid elsket negerboller og haft sex med dejlige hekse, men man bøjer sig i støvet for tidens hersker.

Kun beder jeg så ydmygt om, du mægtige hersker, at jeg må beholde min jydekrog.

Jydekrogen er en del af mit inderste væsen, forstår du. Min trailer, det ville simpelthen ikke kunne gå uden dén. Og jeg ved godt københavnere driller mig, når de anvender den ikke-inkluderende betegnelse 'jydekrog', men inde i mig bliver jeg stolt. Jyder er lidt smartere. Det er smart med en trailer. Jydekrog, det er sådan en piggejavert smarte mennesker har bag på deres bil.

Men der er også en anden årsag til at jeg elsker min jydekrog.

Den er god til markedsføring. Vi hægter billeder, historier, sjov og underholdning på dén jydekrog. Personlighed er selve grundlaget for at kunne fortælle en god historie der kommer folk ved. Personlighed er provokerende, forførende, fortællende, fornøjelig, sød og elskelig, stærk og på tværs.

Personlighed er kernen i at fortælle en historie. Reklame bygger på dét, personlighed. Hvordan laver vi markedsføring i en korrekt tid, hvis al personlighed bliver bandlyst?


Ambjørn Happy Mødebooking på LinkedinTroværdig kommunikation

Strategisk rådgivning for danske virksomheder, taktisk planlægning, praktisk udførelse af kommunikationsopgaver når det gælder tekst, billed og lyd, samt plot til reklamefilm.

Strategi

Analyse, research, erfaring, vision, beskrivelse af målområdet.

Taktik

Udvælgelse af kanaler til kommunikationen.

Praktisk udførelse

Pressekontakt, online tekst og foto, videonyhed, onlinetekst, salg, workshop, events, film, nyhedsbrev, kundepleje, kampagne.

Værktøj til kommunikation

Journalistik, foto, video, speak, plot, idé.

PR, salg og mødebooking
Mødebooking Århus
Mødekonsulent Århus
Salg Århus
Journalistik Århus
Ledelse Århus
Debat Århus
Videomøder
Skypemøder

Ambjørn Happy
fotograf & journalist, djh
8000 Århus
Tlf.: (+45) 26 13 41 11
Tlf. tid: 9-21 på hverdage
- Læg en besked hvis jeg er optaget og få et kald retur.
Email: [email protected]


Mødebooking med ekstra salg på møderne


© Troværdig.dk, 2020

0